Kitekurser

Våra kitekurser

Vi erbjuder olika alternativ, så att du som kund enkelt hittar det som passar dig! All inlärning är individuell och vi lär oss olika snabbt. Men kitesurfing är en snäll extremsport och med en bra grund där du känner dig säker och trygg kommer kitesurfing att bli din nya livsstil.

Testa något nytt i sommar, boka en kitekurs med oss! Eller ge bort ett presentkort! På våra kitekurser kan du använda ditt friskvårdsbidrag!

Övrigt kurser, hyra och avbokningsregler

Utöver våra längre kurser har du även möjlighet att boka privatlektioner där du väljer vad du vill fokusera på, priset per timme för privatlektioner ligger på 1095 kr.

För dig som gått kurs hos oss och uppnått en nivå där du klarar dig själv finns möjligheten att hyra utrustning. Att hyra utrustning på Öland Kiteskola kostar 1.195 kr per dag, då ingår allt du behöver. Gäller på samma strand som vi är på under dagen, du kan ej ta med dig utrustning till någon annan strand.

Avbokningsregler
Ibland händer det ju nåt som gör att man inte har möjlighet att gå sin kitekurs när det är dags. Får ni förhinder hör ni av er så snart ni vet. Avbokning mer än 1 vecka innan kursstart tas ingen avgift ut och kursen kan avbokas i sin helhet. Mindre än 1 vecka innan kursstart debiteras ni halva kursavgiften. Dagen innan/no show debiteras ni full kursavgift. Skulle du bli krasslig skjuter vi kursen till ett nytt datum, du är fortfarande bunden att genomföra din kurs och ovan avbokningsregler upphör då att gälla iom att vi bokar om tiden och du är skyldig att betala för din kurs, som du förhoppningsvis genomför såklart. Förtydligande: Du kan inte säga att du är sjuk, boka om till två veckor senare och sen åberopa avbokningsregeln “mer än en vecka innan” för att avboka kursen helt.
Mot uppvisande av läkarintyg att kitesurfing inte är lämpligt inom en snar framtid kan kursen avbokas helt utan kostnad.

Detta säger våra vänner om oss