Kitecamp Öland

Island Surf Girlscamp 2022

Nu bjuder vi in till årets tjejkitehelg på Öland!

När: 8-11 September 2022

Häng med på årets härligaste tjej-weekend på Sveriges blåsigaste ö, fullspäckat med kitesurfing, aktiviteter och skönt häng!

I år kommer vi att lägga stort fokus på att tjejer ska våga ta för sig mer, eller att våga testa något nytt. Vi fokuserar på mentala spärrar och lär oss övervinna dom tillsammans! Är man stark mentalt kan man styra sina tankar ännu bättre.

Vi träffar likasinnade tjejer som älskar kitesurf och äventyr. Under fyra dagar kommer vi hänga tillsammans på Öland, åka dit bästa surfen är för dagen – peppa och inspirera varandra för att utvecklas i vår åkning och ha riktigt kul ihop! Surfa är ju såklart prio men vi har förberett annat skoj också. Allt för att det ska bli årets fetaste helg!

Välkommen att knipa en plats, men skynda dig, begränsat till 8 platser.

Detta kan du förvänta dig
• Gemensamt boende på Surf & Sleep Kitehouse, Öland
• Härlig frukostbuffé på boendet
• Lunchpaket
• 2 st middagar på boendet
• 1 st middag “på stan”
• Clinic/föreläsning “Bli mentalt stark & våga ta för dig”
• Maxad coaching på vattnet
• Övriga aktiviteter

Pris: 5.995 kr 

Pris med grundkurs i kitesurfing: 6.995 kr

Max antal: 8 st

Anmäl till: info@olandkite.se
Anmälan är bindande.

Det är vi som arrangerar Island Surf GirlsCamp

SAVAGEQUEEN SOFIA:
Sofia är den fantastiska människa som drar ihop detta camp hemma i sitt gigantiska hus. Hon brinner för att bring people together och vill uppmuntra fler tjejer att kitea och utvecklas. Hon har kitesurfat själv i över 12 år och startade 2017 upp Öland Kiteskola som hon driver med tillhörande Surfcenter på Saxnäs på Öland. Hon har lång erfarenhet av att lära ut och coacha kitesurfing. Hon är, som enda tjej i Sverige Level 3 IKO instruktör, en av endast ca 30 kvinnor i världen – så det får tala för sig själv. Hon har koll på läget och har en jäkla massa erfarenhet som hon längtar efter att dela med sig av!

IKO Instruktör Sofia på Saxnäs Kitebeach

•••

EMPOWERMENTPRINCESS AGNES:
Agnes krossade som utbildare sitt första år som instruktör. Med sitt engagemang, glädje och tålamod fick hon snabbt fram många säkra kitesurfare och kan redan efter bara en säsong titulera sig som Level 2 IKO instruktör. Agnes har en gedigen erfarenhet av coaching inom massa olika idrotter och med sin glada och positiva energi kommer hon stötta upp och coacha i vattnet på alla möjliga sätt!

Hyra SUP

•••

GÄSTFÖRELÄSARE – SNYGGSNACKAREN MALIN:
I år har vi äran att ha Malin Gruvhagen från Snyggsnack med på tåget. Malin är MENTAL TRÄNARE OCH COACH. Vi ser ofta tjejer på stranden som håller tillbaka eller att det kanske sitter längre in att ta steget att testa det där nya tricket. Så under årets tjejcamp fokuserar vi på att Du ska bli mentalt stark och kunna forma dina tankar till din fördel – på vilken nivå det än gäller!

Några kloka ord från Malin;
“I min drömvärld lär du dig att hantera motgångar, svårigheter, svackor och utmaningar.
När du tvivlar på dig själv, kom ihåg att det gör alla stundtals. Det som avgör hur bra du blir är vilka tankar som får vinna…”

Malin kommer ha föreläsning för oss under fredagskvällen, där hon ger dig nycklar till att bli mentalt stark och våga vara den bästa versionen av dig själv!

Vi ses på Solen & vindarnas ö i september!

Surfs up!

———-

Vi arrangerar flera Kitecamps per år. Stående är vårt årliga kick-off kitecamp under Kristihimmelsfärdshelgen, men även Island Surf Girlscamp har landat i att bli årligen – här vi fokuserar på utveckling med tjejer i fokus. För att inte missa något om detta, rekommenderar vi att ni följer oss på Facebook och Instagram

Vi erbjuder även All inclusive camp för företag och event. Maila oss för offert på info@olandkite.se