Vill ni bo direkt på kitestranden,
boka ditt boende på Saxnäs Camping.

Boka här: https://www.kcsaxnas.se/boende


Surf & Sleep Kitehouse

Vi erbjuder boende för dig som åker ner på kort varsel när vi har en grym prognos, eller du/ni som går kurs hos oss. Vi har ca 10 minuter till våra närmaste kitespots både i sundet och på östra sidan.

Kite- & kursboende kallar vi för Bed & Kitchen. Du delar boende med andra kiteare, en säng är din och övrigt gemensamt kök och badrum. Altan med grillmöjligheter finns och badtunna.

Medtag egna lakan & handduk.
Finns möjlighet att hyra sängkläder mot en tilläggskostnad på 95 kr/set. Meddela oss vid bokning.

395 kr/natt/person
350 kr/natt/person om du samtidigt går kurs hos oss.
För platstillgång, fråga oss när du bokar din kitekurs.

Vid tillfälle under säsongen kan man välja till frukostpaket +125 kr/person. Hör med oss när du bokar.

 

——

Surf & Sleep Kitehouse är på en gård, vackert belägen vid Mittlandsskogen. Här vaknar ni till fågelkvitter. Vi har 10 minuter till vår hemmastrand och från vårt boende har du dessutom det perfekta utgångsläget för att upptäcka Ölands oändliga kitesurfingspots. Efter en dag på stranden är det skönt att komma tillbaka och ordna med sin middag och varför inte avsluta kvällen i vår vedeldade badtunna för maximal avkoppling efter en fartfylld dag på vattnet.

Vi arrangerar även All inclusive kitecamps efter önskemål och som passar alla! Så en weekend för kompisgänget, företaget, svensexan och möhippan. Perfekt när du som kitesurfare vill få in dina vänner i sporten, maxa direkt med detta perfekta upplägg! Maila oss för pris, info@olandkite.se

—-

ALL INCLUSIVE KITECAMPS
För 6-10 personer, passar kompisgänget, möhippan, svensexan.

Vill ni hitta på något speciellt med kompisarna och söker äventyr, boka in en helg på vårat boende och samtidigt lär er kitesurfa.

Vi skräddarsyr din upplevelse. Boka in kompisgänget, möhippa, svensexa på ett All inclusive kite camp, minimum 6 deltagare, max 10 personer. Öland Kiteskola, mer än bara en kitekurs!

Detta säger våra vänner om oss