Surf & Sleep Kitehouse

I samarbete med Villa Tävelsrum, Öland erbjuder vi boende för dig som åker ner på prognos eller går kurs hos oss.

Kite- & kursboende kallar vi för Bed & Kitchen. Du delar boende med andra kiteare, en säng är din och övrigt gemensamt kök och badrum. Altan med grillmöjligheter finns.

Medtag egna lakan & handduk.
Finns möjlighet att hyra sängkläder mot en tilläggskostnad på 95 kr/set. Meddela oss vid bokning.

395 kr/natt/person
295 kr/natt/person om du samtidigt går kurs hos oss.
För platstillgång, fråga oss när du bokar din kitekurs. Vid tillfälle under säsongen kan man välja till frukostpaket +125 kr/person. Hör med oss för tillgänglighet.

——

ALL INCLUSIVE KITECAMPS
4-10 personer, passar kompisgänget, möhippan, svensexan.

 

Vi skräddarsyr din upplevelse. Boka in kompisgänget, möhippa, svensexa på ett All inclusive kite camp, minimum 4 deltagare, max 10. Öland Kiteskola, mer än bara en kitekurs!

—-

Vi erbjuder boende på en gård, vackert belägen vid Mittlandsskogen. Här vaknar ni till fågelkvitter och serveras en härlig frukostbuffé. Vi har 10 minuter till vår hemmastrand och från vårt boende har du dessutom det perfekta utgångsläget för att upptäcka Ölands oändliga kitesurfingspots. Efter en dag på stranden välkomnas ni tillbaka till en förberedd middag och varför inte avsluta kvällen i vår vedeldade badtunna för maximal avkoppling efter en fartfylld dag på vattnet.

Våra All inclusive kitecamps passar alla! Kitesurfar du inte redan så kan du välja till en kitekurs. För dig som redan kan men behöver lite hjälp väljer du bara extra coachning.

Så en weekend passar helt enkelt för alla, både kompisgänget, företaget, svensexan och möhippan. Perfekt när du som kitesurfare vill få in dina vänner i sporten, maxa direkt med detta perfekta upplägg! Maila oss för pris, info@olandkite.se

—-

 

Detta säger våra vänner om oss